Gaziantep'te "Kardeşlik Ligi" Düzenlenecek - Son Dakika
Spor

Gaziantep'te "Kardeşlik Ligi" Düzenlenecek

Şehitkamil Belediyesi, Suriyeli sığınmacı gençlerin sosyal hayata entegre olabilmeleri için "Kardeşlik Ligi Futbol Turnuvası" düzenleyecek.

17.03.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi, Suriyeli sığınmacı gençlerin sosyal hayata entegre olabilmeleri için "Kardeşlik Ligi Futbol Turnuvası" düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Şehitkamil Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı, İstikrar Spor Kulübü Derneği ve Mimber-Şam Derneği işbirliğiyle turnuva düzenlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun halı saha ligi oyun kurallarına göre oynanacak olan turnuvaya 24 takımda 300'ü aşkın Suriyeli genç katılacak.

Turnuvaya katılacak Suriyeli genç sporcuların antrenman ve müsabakalara katılımıyla ilgili Mimber-Şam Derneği adına koordinatörlük görevini üstlenen Mahmut Nasır, verdikleri desteklerden dolayı herkese teşekkür ederek, Gaziantepli sporseverleri Turnuvanın açılış törenine davet etti.

Turnuvada dereceye giren ilk 4 takım, sportif malzemeler ve sürpriz armağanlarla ödüllendirilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep'te 'Kardeşlik Ligi' Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement