Gaziantep'te Market Hırsızı Güvenlik Kamerasına Takıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Market Hırsızı Güvenlik Kamerasına Takıldı

Gaziantep\'te Market Hırsızı Güvenlik Kamerasına Takıldı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde markette yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

23.07.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde markette yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İslahiye ilçesinde güvenlik kamerasına anbean yansıyan olayda kimliği belirsiz bir şahıs gözetlediği marketin dondurma dolabının üzerine çıkarak içeri girmeye çalışıyor. Elindeki bıçakla market girişindeki tavanı söken hırsız daha sonra buradan içeri giriyor. Rafların üzerindeki ürünleri yere düşüren hırsız hemen çelik kasanın bulunduğu yere giderek elindeki bıçakla önce çelik kasayı açmaya çalışıyor. Kasayı açmakta başarısız olan şüpheli eline aldığı poşetlere kasa yanındaki sigaraları doldurdu. Market içindeki el fenerinden de yararlanan hırsız poşetlere doldurduğu sigara ve şampuanları alarak girdiği tavandan çıkarak kaçtı.

Market çalışanı Naime Şahin, sabah iş yerine geldiğinde durumu fark edince diğer çalışanlarla birlikte güvenlik kameralarını inceledi. Durumun market sahibine bildirilmesinin ardından olay yerine polis ekipleri çağırıldı. İş yeri sahibi Ümit Fettahlıoğlu şikayetçi olduğunu ve şüphelinin bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan hırsızı yakalamak için soruşturma başlattı. Öte yandan market sahibi Ümit Fettahlıoğlu, işletme olarak İsrail'in Filistinlilere yaptığı zulüm sona erinceye kadar İsrail ürünlerini markette satmayacaklarını belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Market Hırsızı Güvenlik Kamerasına Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement