Gaziantep'te Motosiklet Hırsızlığı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Motosiklet Hırsızlığı

Gaziantep\'te Motosiklet Hırsızlığı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir motosiklet, sahibi iftar yaptığı sırada çalındı.

15.07.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir motosiklet, sahibi iftar yaptığı sırada çalındı.

Olay, Namık Kemal Mahallesi Servet Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, işten dönen Emin Güngör, 27 N 0335 plakalı motosikletini evinin önünde kilitleyip iftar için eve girdi. Bir süre sonra dışarı çıkan Güngör, motosikletini yerinde bulmayınca durumu polise bildirdi. Olay yerinde yaptığı inceleme sonrası araştırma başlatan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, gece geç saatlerde D-400 karayolu üzerinde 3 şahsın bir motosikleti yaya olarak Şanlıurfa- Birecik istikametine götürdüklerinin bilgisine ulaşınca, şahısları kıskıvrak yakaladı.

"AYLARCA BİRİKTİRDİĞİM PARAYLA ALDIM BU MOTOSİKLETİ"

Sonraki gün motosikletini teslim almak üzere Emniyet Müdürlüğüne gelen Emin Güngör, "Ben bu motosikleti günde 12 saat fabrikada çalışarak çok zor şartlarda aldım. Orucumu açmak üzere eve girdim, tekrar çıktığımda motosikletim yoktu. Motosikletimin kilidini kırıp düz kontak yaparak çalmışlar. Mübarek Ramazan günü kimin aklına gelir böyle bir şey. Allah razı olsun polis arkadaşlardan, sabah aradılar motosikletim bulunmuş, ben de almaya geldim. Buradan motosiklet sahiplerine sesleniyorum, çok dikkatli olsunlar, bir anda çalınıyor motosikletler. Mümkün mertebe garaja veya varsa bahçelerine alsınlar motosikletlerini ve zincir kilitle kilitlesinler" dedi.

Olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet A. (20), Halil A. (19) ve Müslüm A. (20), emniyetteki ilk iadelerinin ardından adliyeye sev edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Motosiklet Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement