Gaziantep'te Motosikletli Teröre Tepki Sürüşü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Motosikletli Teröre Tepki Sürüşü

Gaziantep\'te Motosikletli Teröre Tepki Sürüşü

Gaziantep'te motosikletli teröre tepki sürüşü Gaziantep'te, Gaziler Haftası kapsamında belediye başkanı, gaziler ve motosiklet tutkunları motosikletlerle kent merkezinde teröre tepki sürüşü yaptı.

18.09.2015 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te motosikletli teröre tepki sürüşü

Gaziantep'te, Gaziler Haftası kapsamında belediye başkanı, gaziler ve motosiklet tutkunları motosikletlerle kent merkezinde teröre tepki sürüşü yaptı.

Demokrasi Meydanı'nda yapılan teröre karşı tepki sürüşüne; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, Motosiklet Kulübü Başkanı Sedat Durgun, motosiklet sürücüleri ve gaziler katıldı. Teröre tepki göstermek için motosiklet kullanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Birlik ve beraberliği göstermek adına etkinliğe katılıyoruz. Gaziler haftası münasebetiyle motosiklet grubumuz gazilerimizi Türk bayraklarımızla motosikletlerin arkasına bindirerek bir tur atıyoruz. Vatanımızın birliği ve beraberliği için canlarını seve seve ortaya koyan gazilerimizle birlik ve beraberlik gösterisi yapıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından 100 motosikletli, yanlarına aldıkları gaziler ile kent merkezinde konvoy halinde tur attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Motosikletli Teröre Tepki Sürüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement