Gaziantep'te Mustafa Ceceli Rüzgarı - Son Dakika
Magazin

Gaziantep'te Mustafa Ceceli Rüzgarı

Gaziantep\'te Mustafa Ceceli Rüzgarı

Türk pop müziğinin başarılı ismi Mustafa Ceceli’nin Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi’nde düzenlediği imza gününde izdiham yaşandı.

07.02.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk pop müziğinin başarılı ismi Mustafa Ceceli'nin Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi'nde düzenlediği imza gününde izdiham yaşandı.

Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi'nin her hafta düzenlediği imza günlerinin bu haftadaki konuğu ünlü sanatçı Mustafa Ceceli oldu. Yakışıklı ünlü pop sanatçı Mustafa Ceceli'yi görmek ve imza almak isteyen binlerce kişi, Alışveriş Merkezi'ne akın etti. Sanatçıdan imza alabilmek için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar, izdiham yaşanmasına sebep oldu. Güvenlik güçlerinin zaman zaman zor anlar yaşadığı imza gününde, alışveriş merkezinde boş yer kalmadı.

Kendisine gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayan ünlü sanatçı, hayranlarına bol bol imza dağıtıp, fotoğraf çektirdikten sonra mini bir konser verdi. Sevilen şarkılarını sevenleri ile birlikte söyleyen Ceceli, alkışlar arasında Forum Gaziantep'ten ayrıldı.

Öte yandan Mustafa Ceceli'nin imza dağıttığı Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi, baştan sona kadar dolup taştı. Ceceli'yi izlemeye gelen vatandaşlar, yaşanan izdihamdan dolayı yer bulamayınca, ünlü sanatçıyı yürüyen merdivenden ve üst katlardan izlemek zorunda kaldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Gaziantep'te Mustafa Ceceli Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement