Gaziantep'te Öğrenci Servis Ücretlerine Zam Yapılmayacak - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Öğrenci Servis Ücretlerine Zam Yapılmayacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezince (UKOME), öğrenci servis ücretlerinin geçen seneki tarifeyle aynı kalması kararlaştırıldı.

17.09.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezince (UKOME), öğrenci servis ücretlerinin geçen seneki tarifeyle aynı kalması kararlaştırıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, UKOME genel kurulu toplandı.

Kurul tarafından yapılan değerlendirmede gelecek nesillere daha iyi bireyler bırakmak için çocuklarını zor şartlarda okula gönderen ailelerin ödeme dengesinin göz önünde bulundurulduğu belirtildi.

İlköğretim okullarında şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktaki yerlerde 100, 5-15 kilometre arası 110, 15 km ve üzeri yerler 120 lira olacak.

Hostesli tarifeler 30 lira fark edecek.

Lise öğrencilerinde şehir merkezine 5 kilometre mesafedeki yerler 100, 5-15 kilometre arası 110, 15 kilometre ve üzeri yerler 120 lira olarak belirlendi.

İlköğretim ve lise öğrencileri için Nizip ve İslahiye ilçe merkezlerinde 70 lira, Nurdağı, Karkamış ve Yavuzeli'nde 50 lira servis ücreti ödenecek.

Fiyatlar vakıf, dernek, özel ve devlet okullarında geçerli.

Farklı fiyat talep edenlerin isteklerini Alo 153 ve Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanlığına bildirmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Öğrenci Servis Ücretlerine Zam Yapılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement