Gaziantep?te Öğrenci Yurdu ve Taziye Evinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep?te Öğrenci Yurdu ve Taziye Evinin Açılışı Yapıldı

Gaziantep?te Öğrenci Yurdu ve Taziye Evinin Açılışı Yapıldı

Gaziantep'te öğrenci yurdu ve taziye evinin açılışı yapıldı Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te hayırsever işadamı Beyhan Uslu tarafından anne ve babası adına yaptırılan Emine Uslu Kız Öğrenci Yurdu ve Fevzi Uslu Taziye Evi, düzenlenen törenle açıldı.

20.03.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te öğrenci yurdu ve taziye evinin açılışı yapıldı

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te hayırsever işadamı Beyhan Uslu tarafından anne ve babası adına yaptırılan Emine Uslu Kız Öğrenci Yurdu ve Fevzi Uslu Taziye Evi, düzenlenen törenle açıldı.

Akyol Mahallesi'nde yaptırılan Emine Uslu Kız Öğrenci Yurdu ve Fevzi Uslu Taziye Evi'nin açılışına; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Ahmet Çelik, hayırsever Beyhan Uslu ile ailesi ve davetliler katıldı. Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yurt ve taziye evini yaptıran Uslu Ailesi'ne teşekkür etti. Hayırseverler tarafından yaptırılan eserlerin önemli bir yeri olduğunu belirten Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'te çok sayıda hayırseverin bulunduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Tahmazoğlu ve beraberindekiler, 50 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu ile taziye evinin açılış kurdelesini kesti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep?te Öğrenci Yurdu ve Taziye Evinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement