Gaziantep'te Osb'ye Osbüs Hizmeti - Son Dakika
Ekonomi

Gaziantep'te Osb'ye Osbüs Hizmeti

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde (GAOSB) "OSBÜS" adı verilen OSB içi ücretsiz servis hizmete girdi.

09.06.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde (GAOSB) "OSBÜS" adı verilen OSB içi ücretsiz servis hizmete girdi.

GAOSB'den yapılan açıklamaya göre, 43 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi GAOSB'de bir ilke daha imza atıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken ve yönetim kurulu üyelerince hizmete alınan OSBÜS, OSB'nin bölge çalışanlarına ulaşımda sağladığı yeni bir hizmet.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Deniz Köken, OSB'nin çok büyük bir alana kurulu olması nedeniyle, bölge içerisinde hizmet veren toplu taşıma araçlarının güzergahlarının dışına çıkamadığını ve uzak noktalara ulaşım sağlanamadığını belirtti.

OSBÜS'ün amacının fabrikalara gitmek isteyen vatandaşlar ve çalışanları maddi, manevi ve olarak desteklemek ve ücretsiz ulaşımdan istifade etmelerini sağlayabilmek olduğunu belirten Köken, "Böylelikle OSBÜS'ten faydalanacak vatandaşlarımız, ücretsiz olarak sanayi bölgesinin her noktasına ulaşabileceklerdir." ifadelerini kullandı.

Köken, OSBÜS'ün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vereceğini dile getirerek "OSBÜS ilk kalkış durağı olan 1. OSB'deki polis merkezi yanından hareket ederek güzergah içindeki 19 durakta ortalama bir dakika konaklayarak 4. OSB'de bulunan Ortadoğu Fuar Merkezi yanı Araban çıkışı son durağı olmak üzere gidiş geliş seferler yapacaktır.

OSBÜS durakları, belediye otobüs durakları altında tabelayla belirlenmiş olup ayrıca birkaç noktaya ilave durak yerleri oluşturulmuştur." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gaziantep'te Osb'ye Osbüs Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement