Gaziantep'te Ramazan Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Ramazan Hazırlıkları

Gaziantep'te ramazan ayı dolayısıyla çalışmalara başlayan belediyeler yoksul ailelere gıda paketleri ve iftar yemekleri ulaştıracak.

10.06.2015 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te ramazan ayı dolayısıyla çalışmalara başlayan belediyeler yoksul ailelere gıda paketleri ve iftar yemekleri ulaştıracak.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan 30'ar kiloluk ramazan paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekiplerinin, hayırsever vatandaşlar tarafından gönderilen malzemeleri ailelere verilecek şekilde düzenlediği kaydedilen açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayında dağıtacağımız gıda yardım paketlerinin hazırlığının içerisindeyiz. Tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bundan önceki dönemde ne kadar gıda paketi dağıtımını yaptıysak, hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle dağıttık. Bu yıl da hazırlıklarımızı tamamladık ve inşallah Ramazan ayı başlamadan vatandaşlarımızın gıda paketlerini adreslerine götürüp teslim edeceğiz" denildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca Şehreküstü Konaklarında her gün 2 bin kişiye iftar yemeği verileceğini kaydetti.

Tahmazoğlu, ramazan boyunca 60 bin kişinin iftar yapmasını sağlayacaklarını dile getirerek "Biz de bu yemeklerde olacağız. Ben hem vatandaşlarımızı iftarlarımıza davet ediyorum hem de bu hayra ortak olmak isteyen vatandaşlarımızı misafir etmek isteyen hayırsever işadamlarımızı davet ediyorum. Kapımız herkese açık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Ramazan Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement