Gaziantep'te Şehit Polisler Törenle Memleketlerine Uğurlandı (2) - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Şehit Polisler Törenle Memleketlerine Uğurlandı (2)

ŞEHİT POLİS POLAT, KİLİS'TE DEFNEDİLDİGaziantep'te, polisin hücre evine düzenlediği operasyonda IŞİD'li 'canlı bomba' teröristin üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan polislerden 24 yaşındaki Yaşar Polat'ın cenazesi, memleketi Kilis'in Polateli İlçesi'nde düzenlenen toprağa verildi.

17.10.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞEHİT POLİS POLAT, KİLİS'TE DEFNEDİLDİ

Gaziantep'te, polisin hücre evine düzenlediği operasyonda IŞİD'li 'canlı bomba' teröristin üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan polislerden 24 yaşındaki Yaşar Polat'ın cenazesi, memleketi Kilis'in Polateli İlçesi'nde düzenlenen toprağa verildi.

Gaziantep'teki törenin ardından Kilis'e getirilen Yaşar Polat için Cumhuriyet Mahallesi'ndeki meydanda cenaze töreni düzenlendi. Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kilis Valisi İsmail Çataklı, milletvekilleri Hilmi Dürger ile Reşit Polat, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, Belediye Başkanı Hasan Kara, Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, şehidin meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende tabuta sarılan şehidin babası Sedat ve Emine Polat uzun süre gözyaşı döktü. Bekar olan Şehit Özel Harekat polisi Yaşar Polat'ın cenazesi, öğle vakti kıldırılan cenaze namazının ardından helallik alındıktan sonra mahalle mezarlığında toprağa verildi.

5 çocuklu ailenin ortanca çocuğu olan şehit polis Polat'ın 2 ay önce Gaziantep'te göreve başladığı belirtildi.

Reşit ÇELEBİOĞLU/ KİLİS,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Şehit Polisler Törenle Memleketlerine Uğurlandı (2) - Son Dakika


Advertisement