Gaziantep'te Sokak Düğününde Patlama: Ölü ve Yaralılar Var (5) - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Sokak Düğününde Patlama: Ölü ve Yaralılar Var (5)

Gaziantep\'te Sokak Düğününde Patlama: Ölü ve Yaralılar Var (5)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK: VAHŞİ VE BARBARCA SALDIRIBaşbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'teki terör saldırısında ölü sayısının 8'den fazla olabileceğini belirterek, "Valimizin verdiği bilgiye göre, rakamlar biraz daha kötü olabilir" dedi.

21.08.2016 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK: VAHŞİ VE BARBARCA SALDIRI

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'teki terör saldırısında ölü sayısının 8'den fazla olabileceğini belirterek, "Valimizin verdiği bilgiye göre, rakamlar biraz daha kötü olabilir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Şimşek, NTV'deki telefon bağlantısında vahşi, barbarca ve eşi benzeri görülmemiş bir saldırı olduğunu belirtti. Şimşek, ölü sayısının 8'den fazla olabileceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Ben de İstanbul'dayım birazdan Gaziantep'te geçeceğim. Valimizin anlattığına göre düğüne barbarca bir saldırı. Öyle görünüyor ki bir canlı bomba, milletimizin başı sağ olsun. Öyle görünüyor ki bütün terör örgütleri; PKK, IŞİD, FETÖ hepsi sırayla bu dönemde Türkiye'yi hedeflerini koymuşlar. Allah'ın izniyle bunun üstesinden geleceğiz. Doğrusu çok detay bilmiyorum. Valimizin bana verdiği bilgiye göre, rakamlar biraz daha kötü olabilir, ama benim şu aşamada rakamlar üzerinde değerlendirme yapmam uygun olmaz. Herhalde eşi benzeri görülmemiş vahşi ve barbarca bir saldırı olarak değerlendirmemiz lazım."

OLAY YERİNE JANDARMA VE CENAZE ARAÇLARI GELDİ

Saldırının yapıldığı bölgeye takviye olarak jandarmalar sevk edilirken, bölgedeki vatandaşlar da uzaklaştırıyor. Çok sayıda ambulans ve cenaze aracı da olay yerine sevk edildiği görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Sokak Düğününde Patlama: Ölü ve Yaralılar Var (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement