Gaziantep'te Sosyal Tesis Açılışı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Sosyal Tesis Açılışı

Şehitkamil Belediyesi'nce Onat Kutlar Mahalles'inde yaptırılan Rabia Sosyal Tesisi'nin açılışı yapıldı.

27.05.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi'nce Onat Kutlar Mahalles'inde yaptırılan Rabia Sosyal Tesisi'nin açılışı yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, açılıştaki konuşmasında, yerel yönetimlerle, merkezi hükümetin el ele vererek Gaziantep'in daha ileri ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çalıştığını söyledi.

Birlikten kuvvet doğduğunu, ayrılıkta ise azap olduğunu dile getiren Şahin, bu yüzden birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Birlikteliğin ve yatırımların devam etmesi için yaklaşan seçimlerde vatandaşlardan destek isteyen Şahin, belediyeciliğin zorlu ve meşakkatli bir iş olduğuna dikkati çekerek kentin sorunlarını hızla çözme gayretinde olduklarını vurguladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise AK Parti hükümeti döneminde sosyal devlet ve belediyeciliğin gerektirdiği hizmetlerin yerine getirildiğini vurguladı.

Gaziantep'teki konuk sorunun çözebilmek için merkezi yönetimle yerel yönetimlerin el ele verdiğini ifade eden Erdoğan, bu birliktelik sayesinde yakın zamanda Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında 50 bin konut yapımına başlanacağını kaydetti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise tesisi yaparken belirli bir alanına ise özel bir işyeri inşaa ettiklerini belirterek "Bu işyerinin satışını da tesisin yatırım bedelinin 2 katına sattık. Yani bu tesis, halkımıza hizmet ederken belediyemize de önemli bir kaynak oluşturmuş oldu" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ve AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ile diğer protokol yetkilileri tarafından tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Sosyal Tesis Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement