Gaziantep'teki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'teki Terör Saldırısı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

25.08.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

GTB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve GTB Meclis Başkanı Selami Memiş'in hazır bulunduğu heyet, Siirt Pervaliler Derneğini ziyaret etti.

GTB Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Beybahçe Mahallesi'ndeki düğüne düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden ailelerin yakınlarına başsağlığı diledi.

GTB Başkanı Tiryakioğlu, menfur terör saldırısında yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını paylaştıklarını belirterek, hiçbir gücün asırlardır bu topraklarda birlikte yaşayan insanların kardeşliğini ve huzurunu bozamayacağını aktardı.

Gaziantep'teki terör saldırısının üzüntüsünü tüm Türkiye'nin 7'den 70'e yüreğinde yaşadığını kaydeden Tiryakioğlu, "Yüce Rabbim bizlere bu tarz acıları bir daha yaşatmasın. Ülkemizi ve milletimizi terör belasından korusun. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Tiryakioğlu, terör saldırısı nedeniyle Nurettin ve Besna Akdoğan'ın yarım kalan düğünlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacağını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement