Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Yeditepe Mahalle Muhtarı Mehmet Gök, hizmetlerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

14.11.2012 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeditepe Mahalle Muhtarı Mehmet Gök, hizmetlerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Gök, daha önce mahallelerinde yapılan asfalt çalışmasına ek olarak yeni açılan sokaklarda da asfalt çalışmasını yapıldığını belirterek Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Yeditepe Mahallesi'nin belediyenin yaptığı çalışmalarla hızla geliştiğini ifade eden Gök, şunları kaydetti:

"Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu göreve geldiği günden bu yana mahallemize 2 adet sosyal tesis ve 13 adet yeni park yaptı. Mahallede oturan vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve yapılaşmanın hızlı bir şekilde tamamlanması için belediyemiz bütün imar yollarımızı açtı. Cadde ve sokaklarımızın asfaltlamasını yaptı. Şimdi ise kalan sokaklarımızda çalışmalar yapılmaktadır. Mahalle olarak belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum."

-Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor voleybol takımının hedefi galibiyet

Erkek Voleybol Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor voleybol takımı kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden TVF Spor Lisesi'ni ağırlayacak.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, teknik kadro ve sporcular, tüm çalışmaları galibiyet üzerine kurduklarını belirterek, çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, Çorum Sungurluspor galibiyetinin verdiği moralle neşeli bir antrenman gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen voleybol şube sorumlusu Mehmet Özbal, Ankara TVF Spor Lisesi maçını da kazanarak galibiyet serisine devam etmek istediklerini kaydetti.

-Zirve Üniversitesi'nde konferans

Arkas Holding İnsan Kaynakları Müdürü Kaptan Alaattin Kurt, Zirve Üniversitesi'nde Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Zirve Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kurt, denizcilik mesleğinin dünü, bugünü ve yarınıyla ilgili öğrencilere açıklamalarda bulundu. Firma olarak denizcilik eğitimini oldukça önemsediklerini anlatan Kurt şunları kaydetti:

"Zirve Üniversitesi denizcilik bölümü öğrencilerinin staj yeri bulmalarına katkı sağlayabiliriz. Ayrıca Zirve Üniversitesi'nin kısa süre içerisinde alt yapısını tamamlayarak, yıllarca denizcilik eğitimi veren kurumlarla rekabet edebilecek duruma gelmiş olmasını memnuniyetle gözlemliyorum.

Konferansın ardından Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Taşdemir, Kurt'a plaket takdim etti.

Muhabir: Gaziantep

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement