Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

16.02.2017 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Nurdağı Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Bali ve ilçe yönetimiyle belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Yıldırır, burada yaptığı konuşmada, " Türkiye'nin ve milletin bekası için referandumda hükümetin yanında olmak bizlere yakışan bir duruş olacaktır." dedi.

Toplantıda, 19 Şubat Pazar günü Gaziantep'e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına ilişkin bilgilendirme de yapıldı.

Tarlabaşı Camisi ibadete açıldı

Araban ilçesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Tarlabaşı Camisi düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Araban ilçesine bağlı Tarlabaşı Mahallesi'nde çökme tehlikesi ile karşı karşıya olan eski caminin yıkılarak yerine Araban Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve hayırseverler desteğiyle yaptırılan caminin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Araban Kaymakam Vekili Muhammed Usame Soysal, açılışta yaptığı konuşmada, hayırseverlerin hayırda yarışma anlayışı, Araban Belediyesi ve Araban İlçe Müftülüğünün destekleriyle başlayan cami inşaatının 11 ay gibi bir sürede tamamlandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışa Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Tarlabaşı Mahallesi Muhtarı Mehmet Kırmızıoğlan, cami imam hatipleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Kaymakam Soysal ile Belediye Başkanı Özdemir'e destekleri dolayısıyla plaket verildi.

Gebe hayvan kesimi önlenecek

İslahiye Belediyesine ait mezbahaneye, dişi küçükbaş ve büyükbaş hayvanların kesim öncesi gebelik muayenesi için ultrason cihazı aldı.

Belediye Veterineri Mahmut Çevik, mezbahaneye alınan cihazla gebe hayvanların kesimlerinin önüne geçileceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement