Gaziantep Valisi Ata, Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Valisi Ata, Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç'ı Ziyaret Etti

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

27.05.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oğuzeli Belediyesi'ndan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Kılıç, Kaymakamı Arif Gül ve diğer yetkililer tarafından belediye binası önünde karşılanan Vali Ata, Başkan Kılıç'ı seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Kılıç'a  yeni dönemde yürütülecek çalışmalar için başarılar dileyen Ata, Oğuzeli'nin gelişim için birçok potansiyeli bünyesinde barındıran bir ilçe olduğunu belirterek "Yeni dönemde ekibinizle birlikte yapacağınız çalışmalarla Oğuzeli'ni daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğinize inanıyorum. Sizlere hayata geçireceğiniz projeleriniz ve yürüteceğiniz çalışmalarınız için şimdiden başarılar diliyorum" ifadeleri kullandı.

Belediye Başkanı Kılıç ise ziyarette duyduğu memnuniyeti die getirerek, kısa süre içerisinde Kaymakam Arif Gül başta olmak üzere ilçedeki tüm yöneticilerle uyum içerisinde çalışmaya başladıklarını belirtti.

Oğuzeli'nin gelişimi için çalışacaklarını anlatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Oğuzeli'nin geleceği için önemli projelerimiz var. Kısa zamanda bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Bazı konularda sıkıntılarımız var. Ama biz bahane değil, hizmet üretmeye geldik. İnşallah görev süremizde İlçemizin gelişimi için başarılı çalışmalara imza atarız." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Valisi Ata, Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement