Gaziantepli Öğrenciler, Yozgat'ın Tarihi ve Turistik Yerlerini Gezdi - Son Dakika
Güncel

Gaziantepli Öğrenciler, Yozgat'ın Tarihi ve Turistik Yerlerini Gezdi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu Voleybol takımı öğrencileri, bölge maçlarını kültürel bir geziyle renklendirdi.

13.04.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu Voleybol takımı öğrencileri, bölge maçlarını kültürel bir geziyle renklendirdi.

Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırşehir'de düzenlenen bölge maçlarında mücadele eden kardeş okulları Nurdoğdu Ortaokulunu misafir ettiklerini belirtti.

Nudoğdu Ortaokulu Voleybol takımı, öğretmen ve öğrencilerinin, Yozgat'ın tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkanı bulduklarını aktaran Arapoğlu, "Kırşehir'de düzenlenen voleybol bölge turnuvası maçları için Gaziantep'ten gelen kardeş okulumuz Adil Teymur İmam Hatip Okulu sporcularını ilçemize davet ettik. Onlar da, bizleri kırmayarak davetimizi kabul ettiler. Önce okulumuzu gezen öğrencilerimizle Yerköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz'u ziyaret ettik. Daha sonra Yozgat'a geçerek Çapanoğlu Camii, Çamlık, Hayri İnal Konağı gibi Yozgat'ın tarihi ve turistik yerlerini gezdik." diye konuştu.

Geziden öğrencilerin son derece memnun kaldığını ve Yozgat hakkındaki düşüncelerinin değiştiğini ifade eden Arapoğlu, "Umarız bu gezi ile kardeş okul sporcularımız büyük bir moral depolar ve Türkiye birincisi olurlar. Ayrıca okulumuz öğrencileriyle de bu yıl Gaziantep'e bir gezi gerçekleştirmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantepli Öğrenciler, Yozgat'ın Tarihi ve Turistik Yerlerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement