Gaziantepliler İftarı Dülük Tabiat Parkında Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Gaziantepliler İftarı Dülük Tabiat Parkında Yapıyor

Gaziantepliler İftarı Dülük Tabiat Parkında Yapıyor

Ramazan ayının manevi huzurunu ve temiz havayı değerlendirmek isteyen Gaziantepliler Dülük Tabiat Parkı’na gelerek, hem piknik keyfi yaşıyor hem de iftarlarını yapıyorlar.

25.06.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayının manevi huzurunu ve temiz havayı değerlendirmek isteyen Gaziantepliler Dülük Tabiat Parkı'na gelerek, hem piknik keyfi yaşıyor hem de iftarlarını yapıyorlar. Dülük Tabiat Park'ının muazzam görüntüsü ve güzel havası ile baş başa kalan Gaziantepliler geç saatlere kadar vakit geçiriyorlar.

Dülük Tabiat Park'ına gelen vatandaşlar, ailece hem piknik keyfi hem de Ramazan ayının bereketini yaşıyor. El birliğiyle hazırlanan iftar sofraları ise renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Bir taraftan mangal ve çay hazırlanırken, bir taraftan ise sofralar hazırlanıyor. Dülük Tabiat Parkında iftar yapmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren vatandaşlar, "Ailece iftar yapmak istediğimiz için, buraya geldik. Hem piknik yapıyoruz hem de iftarımızı güzel bir ortamda yapacağımız için mutluyuz. Dülük Tabiat Parkı'nı gezdik ve burası gerçekten çok güzel bir yer. Dülük'te iftar yapmak çok keyifli bir şey. Gerçekten burada olduğumuz için mutluyuz. İnsanlar evde oturmak yerine bu kadar güzelliği bir arada sunan Dülük Tabiat Parkı'na gelip burada iftarlarını yapmalılar. Şehitkamil Belediyesi böyle güzel bir yeri Gaziantep'in hizmetine sunduğu için Gaziantepliler olarak, çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Çocuklarımız parkta eğlenirken bizlerde kebaplarımızı pişirip, keyifle iftarımızı yapıyoruz. Bu imkanları bizlere sunduğu için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ederiz" dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantepliler İftarı Dülük Tabiat Parkında Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement