Gaziantepspor Başkanı Kızıl Yargılandığı Davadan Beraat Etti - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor Başkanı Kızıl Yargılandığı Davadan Beraat Etti

Gaziantepspor Başkanı Kızıl Yargılandığı Davadan Beraat Etti

Gaziantep'te 2012 yılında yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve 72 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest kalan Gaziantepspor Kulübü başkanı İbrahim Kızıl'ın da aralarında bulunduğu 21 kişi, yargılandıkları davada beraat etti.

25.11.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te 2012 yılında yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve 72 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest kalan Gaziantepspor Kulübü başkanı İbrahim Kızıl'ın da aralarında bulunduğu 21 kişi, yargılandıkları davada beraat etti.

2012 yılında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 37 kişi gözaltına alındı. Yolsuzluk yaparak kulübü zarara uğrattığı ileri sürülen İbrahim Kızıl'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklanraak cezaevine konuldu.

Cezaevinde 72 gün kaldıktan sonra serbest kalan İbrahim Kızıl ve diğer 36 şüphelinin Gaziantep 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugün karar duruşması yapıldı. Aynı zamanda Gaziantepspor Basın Sözcüsü de olan İbrahim Kızıl'ın avukatı Saliha Kübra Kabaali, mahkemenin lehlerine karar verdiğini belirterek, "Bugün görülen davanın son duruşmasında Gaziantep 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti, Başkanımız İbrahim Kızıl, yöneticilerimiz ve kulüp personelimizin yargılandığı davada, isnat edilen suçların hiçbirinin işlenmediğini vurgulayarak beraat kararı vermiştir" dedi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor Başkanı Kızıl Yargılandığı Davadan Beraat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement