Gaziantepspor-Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor-Beşiktaş Maçından Notlar

Tribünler DOLMADI GAZİANTEPSPOR ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmada tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

28.08.2015 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tribünler DOLMADI

GAZİANTEPSPOR ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmada tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Tribünlerin boş olduğu stadyuma gelen taraftarlar ise gönül verdikleri takımlarını desteklediler.

59'UNCU KARŞILAŞMA

Beşiktaş ile Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de 59'uncu kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın, Gaziantepspor ile oynadığı lig maçlarında 28-11 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 19 maçta eşitliğin bozulmadığı karışlaşmalarda Beşiktaş'ın 89, Gaziantepspor'un ise 50 golü bulunuyor.

MARİO GOMEZ SAHADA

Beşiktaş, zorlu karşılaşmaya geçen hafta gördüğü kırmızı kart nedeniyle Quaresma'dan yoksun çıkarken yeni transfer Mario Gomez ilk kez sahaya çıktı. Motta, Pedro ve Ömer gibi isimleri 18 kişilik kadroya almayan Şenol Güneş, Gaziantepspor karşısına yeni transferleri sürmeyi tercih etti.

GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

Karşılaşma nedeniyle Kamil Ocak stadyumu çevresinde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Müsabaka nedeniyle stadyumda 1000 polis ile 375 özel güvenlik görevlisi önlem aldı.

194 BASIN MENSUBU

Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki mücadeleyi akredite yaptıran 194 basın mensubu takip etti.

BAŞKANLAR BİRLİKTE İZLEDİ

Kamil Ocak stadyumunda oynanan karşılaşmayı Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman birlikte izledi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor-Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement