Gaziantepspor'da, Kasımpaşa Hazırlıkları - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor'da, Kasımpaşa Hazırlıkları

Gaziantepspor\'da, Kasımpaşa Hazırlıkları

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

10.10.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde akşam saatlerinde antrenman yapan kırmızı-siyahlı takımın oyuncular düz koşu ve açma-germe egzersizleri yaptı. Dar alanda top çalışmasıyla idmanı sürdüren oyuncular, idmanı çift kale maçla tamamladı. Sakatlık sürecini atlatan Muhammed İldiz ve Orkan Çınar ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik direktör İsmail Kartal, Kasımpaşa karşılaşmasını kazanıp ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek, şöyle dedi:

"Geçen hafta milli maç arası nedeniyle milli takımlara giden oyuncularımız oldu. Ama biz hazırlık maçı almadık. Bu arayı Fatau ve durumu kritik olan birkaç tane oyuncularımız vardı. Fizik olarak iyi çalışıp, iyi çalışma ortamıyla birlikte takımın seviyesine çekmek istediğimiz oyuncularımız vardı. Bizim açımızdan geçen hafta çok olumlu geçti. Bu hafta da aramıza Orkan geldi. Kasımpaşa maçına bütün kadro hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi bir şekilde devam ediyor. Bu tempoda çalışmalarımızı sürdürebildiğimiz takdirde ki sürdüreceğiz, Kasımpaşa maçına da puan ya da puanlar almak için gidiyoruz. Her geçen gün takımımız gelişmekte. İyi çalışıyoruz, iyi yoldayız. Taraftarlarımızı mutlu etmek için, Gaziantepspor'u da hak ettiği yere ulaştırmak için hep beraber oyuncularımızla, yönetimimizle, taraftarlarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

Milli takımın gidişatının iyi olmadığını da savunan Kartal, "Karmaşık bir durum, çok fazla bir şey diyemiyorum. Çünkü milli takımın başındaki insan da bizim meslektaşımız, arkadaşımız, büyüğümüz. Şu anda tabi iyi gitmiyor, ama bazı şeylerin düzelmesi için de, düzeltilmesi için de bu hepimizin milli takımı. Bazı şeylerin tekrar sanki gözden geçirilmeli veya daha iyi irdelenmeli gibi geliyor bana. Onun için ben milli takıma başarılar diliyorum. Biz bu ülkenin evlatlarıyız, milli takımımızın da, kulüp takımlarımızın da hepsinin başarılı olmasını istiyorum. Ben de milli takımın futbol adamı olarak, bir teknik direktör olarak çok başarılı olmasını istiyorum. İnşallah başarılı olurlar. Bu krizi önümüzdeki maçlarla atlatabilirler diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor'da, Kasımpaşa Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement