Gaziantepspor'da Tugay Kerimoğlu Sesleri - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'da Tugay Kerimoğlu Sesleri

Gaziantepspor\'da Tugay Kerimoğlu Sesleri

Gaziantepspor, Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlük görevine eski Galatasaraylı Tugay Kerimoğlu'nu getirmeyi düşünüyor.

23.06.2015 09:08  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i orta sıralarda bitiren Gaziantepspor'da teknik direktör adaylarından en son Tugay Kerimoğlu ismi gündeme geldi.

KORKUT OLMADI KERİMOĞLU

Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için bir süredir yoğun mesai harcayan Gaziantepspor'da Tayfun Korkut ismi üzerinde duruluyordu. Ancak yapılan görüşmelerde bir türlü ortak noktaya varılamaması nedeniyle Kırmızı-Siyahlılar, rotayı yeniden Tugay Kerimoğlu'na kırdı.

ANLAŞMA AN MESELESİ

Genç çalıştırıcıyla bugün bir araya gelecek olan Güneydoğu ekibinin yetkilileri büyük ihtimalle anlaşmaya varacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gaziantepspor'da Tugay Kerimoğlu Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTEPLİ: Kesin anlaşmamız lazım Tugay la çünkü t.direktör olarak çok büyük başarıları var arkadaşın. Önce sergen dediniz zor yıttık düşüyoduk, sonra okan onla da yırttık bi şekilde top oynamadan, 3.cüye zıplayamayacağız galiba Kızıllar da gider inş. bu sayede... 3 3 Yanıtla
  • Gaziantep -izmir: Asıl sergen düşmekten kurtardı adam 9 maçta 1 defa yenildi bir defa berabere kaldı futboldan anladığın takip ettiğin yok gelmişsin yorum yapıyosun 3 0 Yanıtla

Advertisement