Gaziantepspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

20.05.2015 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından futbolcular antrenmana pas çalışmaları ile devam etti.

Antrenman öncesi açıklama yapan Gaziantepsporlu oyuncu Luis Grando Chico, Bursaspor mağlubiyetinden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, "Üzüntülüyüz, çünkü bir kazaya kurban gittik diyebiliriz. Çok iyi bir maç olmadı kendi açımızdan. Onu bir an önce unutmak istiyoruz. Önümüzdeki maça gelirsek, tabi taraftarımız önünde içerideki son maçımız. Galip gelip taraftara sevinç yaşatmak istiyoruz. Onlara bu şekilde veda etmek istiyoruz. ve sezonu galibiyetle tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kırmızı- siyahlı takımın bir diğer oyuncusu Orkan Çınar ise sezonu galibiyetle tamamlamak istediklerini belirterek, "Geçen hafta oynadığımız maç için geçmiş olsun diyelim. Onu pek fazla düşünmeyeceğiz. Şimdi gelen maça odaklanıyoruz. Ona iyi hazırlanacağız. Son iki maç kaldı zaten, onları da galibiyetle bitirip sezonu tamamlamak istiyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement