Gaziantepspor Geçen Yılki Sorunları Yaşamak İstemiyor - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Geçen Yılki Sorunları Yaşamak İstemiyor

Gaziantepspor Geçen Yılki Sorunları Yaşamak İstemiyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, geçen yılki sorunları yaşamak istemiyor.

16.07.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, geçen yılki sorunları yaşamak istemiyor. Gaziantepspor Teknik Direktörü Okun Buruk, fikstürün iyi olduğunu ve ilk yarıda minimum 24 puan toplamak istediklerini belirterek, geçen yılki sorunları yaşamak istemediklerini söyledi.

Celal Doğan Tesisleri'nde sabah saatlerinde yapılan antrenmana futbolcular açma germe egzersizleri ile başladı. Daha sonra orta sahada 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular, antrenmanın ana bölümünde yarı sahada pas çalışması ve çift kale maç yaptı. Antrenman boyunca hırslı oldukları gözlenen futbolculardan özellikle yeni transferler göz doldurdu.

"İLK YARIYI GÜZEL BİR NOKTADA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okun Buruk, fikstürün herkese hayırlı olmasını dileyerek, "Bu ligde herkes çok güçlü ve lige iyi başlayabilecek durumda. Bu nedenle hiçbir takım ayırt etmeden kendi işimizi en iyi şekilde yapıp, lige hazırlanıp maçlarımıza başlayacağız. Her maçımızı en iyi şekilde oynamaya çalışacağız. Özellikle rakip ayırımı yapmıyoruz ama dengelere mutlaka bakıyoruz. İlk yarıda özellikle kendi sahamızda ve rakip sahada oynayacağımız maçları göz önüne alarak en fazla puanı toplamaya çalışacağız. Puan konusunda ligin başlangıcı bizim için çok önemli. Güzel bir başlangıç yaparak ilk yarı periyodunu güzel bir noktada tamamlamak istiyoruz" dedi.

"GEÇEN YIL YAŞANAN SIKINTILARIN YAŞANMASINI İSTEMİYORUZ"

İlk yarıda en kötü 24 puan almaları gerektiğini vurgulayan Buruk, "Bunu ya da bunun üstende bir sayıyı bulduğumuzda ikinci yarıdaki yerimizi daha iyi sezebiliriz ama tabii ki ligi tamamen maç maç düşünmek gerekiyor. Maçları iyi oynamak gerekiyor ve maçları oynamadan da erken konuşmak doğru olmaz. Maç maç giderek toplayabildiğimiz maksimum puanı almak istiyoruz. Böylece özellikle geçen yıl yaşanan sıkıntıların aynısının yaşanmasını istemiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Geçen Yılki Sorunları Yaşamak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement