Gaziantepspor- Gençlerbirliği Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor- Gençlerbirliği Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor, kendi evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu.

19.04.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor, kendi evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Maça çok iyi hazırlanmıştık. Sahaya 3 puan için çıkmıştık ama nedense hedeflediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Takım olarak kendimizi tehlikeli bölge içinde hissetmeye başladık. Ama inşallah bunun telafisini yapacağız" dedi.

Zorlu bir müsabaka oynadıklarını vurgulayan Gaziantepsporlu futbolcu Stankevicius, "İki taraf da iyi oynadı diyebiliriz. Her iki taraf da hata yapmamaya çalıştı. Ama biz hata yaptık. Hata yaptığımız için de maçı kaybettik. Gerçekten üzgünüz önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can ise kendileri için hayal kırıklığı olduğunu ifade ederek, "Bu maçı kazanıp rahatlamak istiyorduk. Puan bile alsaydık çok büyük avantaj sağlayacaktık. Kendi evimizde kötü bir mağlubiyet aldık. Artık önümüzde 4 final maçı var. İnşallah o maçlardan alnımızın akıyla çıkıp, Gaziantepspor'u hak ettiği yere kavuşturmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takım olarak sahada güçlü bir duruşları olduğunu belirterek, "Oyuncuları bundan dolayı tebrik ediyorum. Önümüzde 4 hafta kaldı. Hepsi birbirinden zor müsabakalar ama yukarıdaki takımlarla puan farkımız ciddi derece az. Cuma günü Bursaspor ile karşılaşacağız. Tüm yoğunluğumuzu kazanmak adına Bursaspor maçına vereceğiz. Bugün her iki takımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Gençlerbirliği futbolcusu Ahmet Çalık da, 1-0'dan sonra Gaziantepspor'un baskılı oynadığını ifade ederek, "Ama ciddi açıklar verdiler. Maç 1-0 bitmeyebilirdi. Ama galip geldiğimiz için mutluyuz. Kalan 4 maçı iyi değerlendirip daha iyi yerlerde olmak istiyoruz" diye konuştu.

Bir diğer Gençlerbirliği futbolcusu Hakan Aslantaş ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İki takım için önemli maçtı. İki takım da iyi mücadele etti. Oyun hakimiyeti bizdeydi. Son 4 maçımızı da iyi bitirip, sezonu güzel bir yerde kapatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor- Gençlerbirliği Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement