Gaziantepspor-İstanbul Başakşehir Maçı Golsüz Bitti - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor-İstanbul Başakşehir Maçı Golsüz Bitti

Gaziantepspor-İstanbul Başakşehir Maçı Golsüz Bitti

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında kendi evinde ağırladığı İstanbul Başakşehir ile golsüz berabere kaldı.

29.09.2014 23:36  Güncelleme: 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi evinde ağırladığı İstanbul Başakşehir ile golsüz berabere kaldı.

Maç sonrası değerlendirmede bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Aslında çok fazla değerlendirecek bir maç olduğunu düşünmüyorum. İki takım açısından da baktığınızda istediklerini sahaya yansıtamayan, çok fazla top kaybı yapan, hücumda etkili olamayan iki takım izledik. Bu anlamda seyredenlere güzel maç izlettiremediğimiz için özür dilemek gerekiyor. Çok zevksiz, kısır, kötü bir maç oldu. Daha iyi olmak zorundayız. Daha iyiye gittiğimizi düşünürken bu haftaki oyun çok hoşumuza gitmedi. Ama daha iyi olmak için çalışmak zorundayız. Maç yavaş, ağır, pozisyonsuz geçti. Savunma oyuncularımız öndeki oyuncularımıza göre daha konsantreydi. Onların iyi oyunları belki de arkadaki oyunumuzu ayakta tuttu. Ama dediğim gibi bu oyun iyi değildi. Hamleler yaptık, özellikle hücum hattına hamleler yaptık ve pozisyona girmeyi, gol atmayı aradık ama onlar da cevap vermedi. Maç 0-0 bitti. İki tarafın da maçı kazanmayı hak ettiğini düşünmüyorum. Kazanmak için çok fazla bir şey yaptığını düşünmüyorum. O yüzden istemediğimiz zevksiz bir maç oldu. Özür dilemek gerekir" dedi.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

Maçı değerlendiren İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, şöyle konuştu:

"Öncelikle burada sizlerden, seyircilerden ve televizyonda maçı izleyenlerden oyun anlamında bütün maçı söylüyorum, sadece kendi takımım adına konuşuyorum, özür dileriz. Çok kötü bir oyun vardı. Okan hoca ile de konuştum. O da çok memnun değil. Oyun olarak herkesten bu anlamda özür diliyoruz. 35. dakikaya kadar rakibe pozisyon vermedik. 35. dakikada ilk şutumuzu attık. Kalecinin eline gitti. İkinci yarı biraz daha hareketlenir gibi olduk. Planımız, stratejimiz aslında biraz daha topa sahip olmaktı. Bunu yapınca biraz daha pozisyon ürettik. Çok fazla pozisyonumuz yok, rakibin de yok. Kötü bir maç ama sahaya çıkış noktası bizim takımımız adına deplasmanda alınan 1 puandır. Onun için herkesten tekrar böyle bir kötü oyun adına özür diliyoruz. Rakibimizi de yaptığı iyi niyetli mücadeleden dolayı oyuncularını da bu anlamada tebrik ediyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor-İstanbul Başakşehir Maçı Golsüz Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement