Gaziantepspor - Osmanlıspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Gaziantepspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Gaziantepspor - Osmanlıspor maçının ardından Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu Kazandığımız için mutluyuz Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Beraberlikle ayrılmalıydık Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, saha ve seyircisi önünde Osmanlıspor'u mağlup ettikleri için mutlu olduğunu söyledi.

03.10.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor - Osmanlıspor maçının ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu Kazandığımız için mutluyuz

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Beraberlikle ayrılmalıydık

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, saha ve seyircisi önünde Osmanlıspor'u mağlup ettikleri için mutlu olduğunu söyledi. Osmanlıspor'un kazandığı 11 puanın 7'sini deplasmanda aldığını ve bunun da iyi bir ekip olduğunu gösterdiğini vurgulayan Topçu şöyle konuştu

Osmanlıspor'un iyi bir oyun sistemi var. Bizim de kendi sahamızda 3 puan üzerine kurulu oyun anlayışımız vardı. Maçta golü bulduk ama kısa süre sonra penaltıdan gol yedik. Çok basit bir pozisyonda penaltı kararı verildi. Böyle pozisyonlara penaltı çalınırsa her maç iki takıma da birkaç penaltı çalınır. Ama ikinci golü bularak rahatladık. Rakibimizin üzerimize geleceğini bildiğimiz için kontrollü oynamaya çalıştık. Net pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Böyle olunca rakibin direncini artırdık. Sonuçta galip gelen biziz ve bundan dolayı mutluyuz diye konuştu.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Gaziantep deplasmanına mağlubiyet düşüncesiyle gelmediklerini ancak bireysel hataları çok fazla yaptıkları için sonucun kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Tüm hatalara rağmen karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu savunan Akçay, şöyle konuştu

Buraya gelirken mağlubiyetle alakalı düşüncemiz yoktu. Ancak futbol bu. İlk yarı bireysel hataları yüksek bir Osmanlıspor vardı. İkinci yarıda kişilikli oyunumuz da maçı çevirmeye yetmedi. Bireysel hataları çok fazla olan bir maç oynadık. Bunun nedenleri üzerinde durmak lazım. Bunun oyuncu kalitesiyle ilgili değil konsantrasyonla yakından ilgili olduğunu düşünüyorum. Aranın olması da belki bizi kendimize getirecektir. Taktik anlamda çok başarılı duruşumuz olmadı sahada. Özellikle bazı uygulamalar, tavır ve davranışları unutmuş gibi gözüktük bu da pahalıya mal oldu. Skor buna rağmen bu olmamalıydı, beraberlikle ayrılmalıydık. Heybemize düşen buydu, rakibi kutluyorum.

Akçay, maçın hakeminin kararlarına ilişkin yöneltilen soruları ise Mesleğe başladığımdan beri hakemlerle ilgili yorumu yöneticilere bırakırım. Güven ortamının sarsıldığı bir ortamda bu müesseseyi eleştirmenin bize yararı olmayacağı düşüncesindeyim. Hakemlerle ilgili konu benim dışımdadır. Onlara da Allah kolaylık versin şeklinde yanıtladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor - Osmanlıspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement