Okan Buruk: Çok İnanmadığımız Bir Penaltı ile Yenildik - Son Dakika
Spor

Okan Buruk: Çok İnanmadığımız Bir Penaltı ile Yenildik

Okan Buruk: Çok İnanmadığımız Bir Penaltı ile Yenildik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, penaltı olmayan bir pozisyondan sonra yenildiklerini ve hakemlerin cesaretli olmaları gerektiğini söyledi.

21.09.2014 23:03  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, penaltı olmayan bir pozisyondan sonra yenildiklerini ve hakemlerin cesaretli olmaları gerektiğini söyledi.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle;

Maçtan önce seyir zevki veren bir maç izletmek istediğimizi söylemiştik. Çok cesur oynadık, futbolcuların taktik anlayışları, istek ve arzuları çok üst düzeydeydi. Çok inanmadığımız bir penaltı ile yenildik. Bence penaltı değildi. Bütün hakemlerin cesur olmaları ve dikkatli olmaları gerekiyor. Aynı şekilde bize gelse penaltı pozisyonu verilmeyecekti, bunu biliyorum. Biz 1 hafta çalıştık bu maç için. Futbolda bunlar var, bazen emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz. Dediğim gibi hakemler de cesur olmalı, çünkü kulüplerin maliyetleri farklı, eşit şartlarda yarışmıyoruz. Biz hakemlerin haklarını koruyoruz onlar da korumalı. Fenerbahçe takımını ise kutlamak istiyorum. Çok iyi niyetliydiler. Kazanmak için çalıştılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Okan Buruk: Çok İnanmadığımız Bir Penaltı ile Yenildik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çayda Versin Mi Hakem: Okan bey yedek klübesinden siz penaltı olmadığını göre bildiniz ama hakemler o kadar yakın mesafeden göremediler. . . Hakem Yanına gelip Okan Bey inandıysanız penaltı verelim mi diyecekti! Yapmayın ama reklam kokan hareketler bunlar. . . Gs ruhunuz hala yerinde helal olsun. . . 5 14 Yanıtla
  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement