Gaziantepspor Teknik Direktörü Üzülmez Ikinci Yarı Çıkışa Geçeceğiz 1- - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor Teknik Direktörü Üzülmez Ikinci Yarı Çıkışa Geçeceğiz 1-

Gaziantepspor Teknik Direktörü Üzülmez Ikinci Yarı Çıkışa Geçeceğiz 1-

Gaziantepspor Teknik Direktörü Üzülmez İkinci yarı çıkışa geçeceğizBrezilyalı futbolcu Mota Gerçek Gaziantepspor'u göstereceğizGaziantepspor'da teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılmasının ardından 15.

04.01.2017 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor Teknik Direktörü Üzülmez İkinci yarı çıkışa geçeceğiz

Brezilyalı futbolcu Mota Gerçek Gaziantepspor'u göstereceğiz

Gaziantepspor'da teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılmasının ardından 15. haftada göreve gelen İbrahim Üzülmez, sezonun ikinci bölümüne hazırlandıkları Antalya'da DHA'nın sorularını yanıtladı.

Üzülmez, Gaziantepspor'un ligin ikinci yarısında çıkışa geçeceğine inandığını söyledi. Teknik adam şöyle konuştu;

Hedefimiz, Gaziantep camiasını şu anki bulunduğu durumdan uzaklaştırmaktır. Kötü geçen bir ilk yarının ardından, ikinci yarı sahaya bu durumu değiştirmek isteyen bir Gaziantepspor çıkacaktır. Kolay olmayacak. Fakat bunu başarabilecek kadro ve donanıma sahibiz.

4-5 transfere ihtiyacımız olduğunu başkanla konuşmuştuk. Şu anda 2 oyuncu aramıza katıldı. 3 oyuncu daha aramıza katıldığı zaman çalışmalarımızın meyvesini gelen arkadaşlarımızla beraber ortaya çıkaracaktır.

Terör saldırıları ile ilgili de konuşan Üzülmez, Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var diyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü;

Biz ülkemizi seviyoruz. Yabancı oyuncular da bu ülkenin çok güzel olduğunu söylüyorlar. Ama maalesef dünyanın her tarafından bu terör yaşanıyor. Bu sadece bizim ülkemizde olmuyor. Ama birbirimize daha çok kenetlenmemiz lazım. Çocuklarımızın geleceğini daha sağlam temeller altına almak için bütünlüğe ihtiyacımız var. Bir tane ülkemiz var ve her kesimin sahip çıkması gerekiyor. Buraya gelen oyuncular da terör ülkesi falan bıraksınlar bu ayakları. İspanya'da da terör oluyor, Belçika'da da oldu. Yakın zamanda Fransa'da da yaşandı. Önemli olan ön yargıyla yaklaşmamak. Biz ülkemizi seviyoruz. İnsanımızı seviyoruz.

BRUNO MOTA GERÇEK GAZİANTEPSPOR'U GÖSTERECEĞİZ

Brezilyalı orta saha oyuncusu Bruno Motaise, İlk yarı bazı şanssız maçlarımız oldu. Fakat devre arasında iyi bir şekilde hazırlanmak için buradayız. Gerçek Gaziantepspor'u göstermek için buradayız. Aramıza yeni arkadaşlarımız da katılacaktır. Onlarla birlikte birlik olup daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. İçinde bulunduğumuz durumdan da çıkacağımızı düşünüyorum diye konuştu.

İlk yarıda talihsiz bir sakatlık yaşadım. Ancak bu kampta iyi bir şekilde çalışarak forma şansı bulacağımı düşünüyorum.

Mota ayrıca, yeni teknik direktörleri İbrahim Üzülmez ile daha iyi yerlere geleceklerine inandığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor Teknik Direktörü Üzülmez Ikinci Yarı Çıkışa Geçeceğiz 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.

  • BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı
    18:39 BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,69 değer kazanarak 9.142,40 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,38, holding endeksi yüzde 0,16 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 4,47 ile bilişim, en çok kaybettiren yüzde 1,23 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu. ABD'de kişisel tüketim harcamaları şubatta yüzde 0,8 artış kaydetti. Fed'in faiz indirimine ilişkin belirsizlikler devam ediyor.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı
    18:38 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; CHP’nin Zeytinburnu, Esenler, Beyoğlu, Eyüpsultan ve Fatih belediye başkan adaylarıyla seçim turu yaptı. İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında geçen turda, seçim otobüsünün önünü kesen yurttaşlara kısa konuşmalar yaptı. İmamoğlu, Eyüpsultan Rami’deki konuşmasında, “Ekrem İmamoğlu kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet etti; bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var. Ekrem İmamoğlu'na talimat veren yok. Ekrem İmamoğlu’na talimat veren, fikrini söyleyen 16 milyon İstanbullu var. İstanbullu ne derse, İstanbul'u ne isterse onu yapar” ifadelerini kullandı.


Advertisement