Gaziantepspor-Trabzonspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor-Trabzonspor Soyunma Odaları

Gaziantepspor-Trabzonspor Soyunma Odaları

SPOR Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u sahalarında 1-0 mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmaili Kartal, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için sevindiklerini belirtti.

28.08.2016 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u sahalarında 1-0 mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmaili Kartal, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için sevindiklerini belirtti. Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ise, iyi oynadıklarını ancak galip gelemediklerini söyledi.

Karşılaşmada elde edilen 3 puanın kendilerini sevindirdiğini ve transferlerde bölgesel sorunların yaşandığını için sıkıntılara düştüklerini kaldeden Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, şöyle konuştu:

"Öncelikle bu maça gelene kadar aramıza geç katılan oyuncularımız var. Her hafta onları takıma kazandırmayı düşünüyoruz. Bir taraftan transfer çalışmalarımız var. Bazı oyuncularımızla anlaştık, ancak bölgesel sorunlar yüzünden bu oyuncular gelmedi. En zor şartlar altında olan bizim takımımız. Bunları yapamadığımız için genç oyuncuları oynattık. Buna rağmen oyuncularımızın yaptığımız analizler sonucunda hepsini yakından takip ediyoruz. Tamamen bilimsel bir çalışma içerisindeyiz. Oyuncularımızın hepsi ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydu. İlk yarıda girdiğimiz pozisyonlar oldu. İkinci yarıya iyi başladık. Rakip takımımız da iyi onadı ama girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Maçın sonlarında iyi mücadele ettik. Oyunlarımızdan Orkan'ın son dakikalarında girdiği pozisyonda kendi çabasıyla attığı bir gol var ve bu golle 3 puana kavuştuk. Takımımıza ve şehrimize bu galibiyet hayırlı olsun."

Trabzonspor Teknik Direktör Ersun Yanal ise, karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bugün aksiyonu bol bir oyun oldu. Yatan yerden kalkmadı. Su molasına gerek yoktu. Uzun süreli bir ritim yakalanamadı. Oyun oynamamız gerekiyordu. Oyun oynayarak sonuca giden bir takımımız. İkinci yarıda oyunu çevirmemiz gereken dakikalar oynadık. Duran toplarda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Yeni kurulan bir takımız. Zaman zaman iyi mücadele ediyoruz. En kısa süre içerisinde toparlanabilecek bir takımız. Eksik yönde futbolcularımız var. Rakibin bugün ki kazandığı oyunda onların istediği strateji tuttu, biz istediğimiz stratejiyi sonuca çeviremedik."

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor-Trabzonspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement