Gaziantepspor'u Geçen Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçına Odaklandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor'u Geçen Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçına Odaklandı

Ali Danaş, İstanbul-DHA Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda oynayacağı Çaykur Rizespor maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

15.12.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Danaş, İstanbul-DHA

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda oynayacağı Çaykur Rizespor maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Takım halinde yapılan koşunun ardından dünkü maçta forma giyen oyuncular açma-germe hareketleriyle çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular ise 5'e 2 ve dar alan çalışmalarından sonra yarım sahada yaptıkları çift kale maçla antrenmanı sonlanlandırdı.

Çalışmaya tedavileri devam eden Mustafa Pektemek, Demba Ba, Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm, Veli Kavlak, Tomas Sivok ile dünkü maçta sakatlık geçiren ve MR'ı çekilen Necip Uysal, Ramon Motta, Cenk Tosun ve Atiba Hutchinson katılmadı.

Menisküs ameliyatı geçirdiği için 5 haftadır takımdan ayrı olan Uğur Boral bugün takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Beşiktaş Çaykur Rizespor hazırlıklarını yarın saat 11.00'de gerçekleştireceği çalışmayla sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor'u Geçen Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçına Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement