Gaziantepspor'un Yeni Teknik Direktörü Mutlu Topçu Oldu - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'un Yeni Teknik Direktörü Mutlu Topçu Oldu

Gaziantepspor\'un Yeni Teknik Direktörü Mutlu Topçu Oldu

Gaziantepspor’da Okan Buruk’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mutlu Topçu geldi.

03.07.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor'da Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mutlu Topçu geldi.

Gaziantepspor Okan Buruk'la yollarını ayırdıktan sonra daha önce İnegölspor ve Beşiktaş'ta futbol oynayan ve 20 kez Türkiye Milli Futbol Takımı formasını giyen Mutlu Topçu ile anlaştı.

2003 yılından itibaren Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılığını yapmaya başlayan Mutlu, sırasıyla Samsunspor, Kayserispor, Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor kulüplerinde ve Türkiye Milli Futbol Takımın da yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı. 26 Haziran 2014 tarihinde Kayserispor'da teknik direktörlük görevine başlayan Mutlu Topçu, Gaziantepspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Celal Doğan Tesisleri'ndeki imza törenine takımın mali asbaşkanı Bülent Konca da katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Mutlu Topçu, iyi ve genç bir takıma geldiğini ve hedeflerinin geçen yıldan daha iyi bir noktaya çıkmak olduğunu belirtirken, Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ise yeni teknik direktörlerinin yönetim kurulunun ortak kararıyla belirlediklerini belirtti.

Pek çok teknik direktör adayı arasında değerlendirme yaptıklarını söyleyen Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Gonca, "Kendi takımımızın durumunu değerlendirdik. Diğer hocaların artı ve eksilerini ortaya koyduk ve oybirliği ile Mutlu hocanın hakikaten şu anda Gaziantepspor'un yapısına en uygun hoca olduğunu düşündük. Biliyorsunuz Mutlu hocamız Beşiktaş'ta, Bursaspor'da, Eskişehirspor'da Ertuğrul Sağlam hocanın ekibinde yardımcı teknik direktör olarak görev yaptı ve hatta Anadolu'da bir şampiyon takım daha çıkarttılar. Velhasıl bir Anadolu takımını şampiyon yapmış, şampiyonluk apoleti taşıyan teknik heyetin bir üyesidir. İnşallah uzun yıllar hem Gaziantepspor'a hem Türk futboluna uzun yıllar hizmetler verir. Umarım o şampiyonluğu gelecek senelerde biz Gaziantep'te de yaşarız" dedi.

Gaziantepspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan yeni teknik direktör Mutlu Topçu ise Gaziantepspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Ben Gaziantepspor'un çok doğru yolda olduğuna inanıyorum çünkü yeni hocalar gelişime açık hocalar. Dolayısıyla yeni hocalara şans tanıdıkları sürece kulüplerin daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Benim açımdan da böyle bir kulüpte imkan bulduğum için çok mutluyum. Çok başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor'un Yeni Teknik Direktörü Mutlu Topçu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AA: Harcanması kolay bir arkadas. 0 0 Yanıtla

Advertisement