Gaziantepspor'un Zirveyi Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'un Zirveyi Hedefliyor

Gaziantepspor\'un Zirveyi Hedefliyor

Teknik direktör Okan Buruk, takım olarak çok iyi durumda olduklarını ve Süper Lig'de bu sezon sürpriz yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

28.09.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, puan cetvelinde üst sıraları hedefliyor.

Teknik direktör Okan Buruk, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, yarın sahalarında İstanbul Başakşehir ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Rakiplerinin hem futbolcu hem de teknik kadro anlamında güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Buruk, takımın başındaki tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı'nın Milli takımın ardından İstanbul Başakşehir ile yeniden yükselişe geçmek istediğini vurguladı.

Hedefleri olan bir takımla karşılaşacaklarına işaret eden Buruk, şunları kaydetti:

"Bu yıl bizim için çok farklı başladı. İlk antrenmandan beri çalışmalarımıza tempomuzu düşürmeden devam ediyoruz. Kaliteli ve karakterli bir kadro kurduk. Her şey güzel gidiyor. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında kaybettik ama moral olarak büyük şeyler kazandık. Bunun ispatı da İstanbul Başakşehir maçı olacak. Bu hedef doğrultusunda çıkışa geçmek istiyoruz."

Futbolcularına güvendiğini aktaran Buruk, "Ligin her maçında sahaya çıkıp iyi futbol oynamak istiyoruz. Bunun için de futbolcularımız iyi niyetleriyle gereken her şeyi yapıyor. İyi oynadıkça, kazandıkça birlikteliğimiz daha da artıyor. Bu yolda devam ederek zirve yolunda ilerlemek, takımı üst sıralara taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gaziantepspor'un Zirveyi Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement