Gaziantepspor Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor

Gaziantepspor Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor bu sezon başarılarıyla taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.

12.08.2014 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor bu sezon başarılarıyla taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun antrenman ve hazırlık maçları ile sürdüren Gaziantepspor, lige iddialı hazırlanıyor. Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını anlatarak, "İlk amacımız buradaki hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmek. Hazırlık maçlarında kazanmak güzel ama bu sonuçların bizi kandırmaması gerekiyor. Bu nedenle ciddi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yoğun antrenman ve hazırlık maçlarımız var. Önemli olan burada eksikliklerimizi görmek ve eksikliklerimizi iyi analiz etmemiz gerekiyor. Bu şekilde lige hazırlanıyoruz. Galip gelmek sevindirici, takıma güven veriyor. Genç istekli bir takımımız var. Çok iyi mücadele veriyorlar ve onları kutluyorum. Sonuç olarak bunlar hazırlık maçı ve lig başladığında daha iyi bir Gaziantepspor göreceğiz" dedi.

"KARAKTER OLARAK DA ÇOK İYİ BİR TAKIM OLDUK"

Takım oyununu iyi oynamaya başladıklarını hatırlatan teknik adam Buruk, "Takımdaki herkes çok istekli. Bütün futbolcularımız bekleneni veriyor ve bu bizi çok sevindiriyor. Karakter olarak da çok iyi bir takım olduk. Birlikte, istekli, genç ve başarıya aç bir takımız. Bunun karşılığını da inşallah sezon içinde almayı umut ediyoruz" dedi.

ELYASA: "BİRKAÇ TAKVİYE İLE BU LİGE RENK GETİRECEĞİZ"

Gaziantepspor Kaptanı Elyasa ise hazırlık maçlarında galip ayrılmanın önemli olduğunu ve takıma güven verdiğini belirterek, "Galip ayrıldığımız için mutluyuz ama daha önemlisi eksikliklerimizi burada görmemiz gerekiyor. Bu nedenle eksikliklerimiz var ve galibiyetler bizi yanıltmamalı. Eksikliklerimizi de bu hazırlık maçlarında görüp gidermeye çalışıyoruz. Takımda herkes çok iyi niyetli ve çok iyi hazırlanmaya çalışıyor. Birkaç takviye ile birlikte inşallah bu lige çok renk getireceğiz ve çok can yakacağız. Birçok sürprize imza atacağımızı da düşünüyorum" dedi.

Taraftarlara da seslenen kaptan Elyasa, "Taraftarın desteği işlerimizi kolaylaştıracaktır. Bu şekilde devam ederken taraftarlarımızın da desteğiyle güzel başarılar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

OĞULCAN: "GAZİANTEPSPOR'U ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRECEĞİZ"

Gaziantepspor'un umut vaat eden genç futbolcusu Oğulcan da, "Bizim için çok iyi bir hazırlık dönemi oluyor. Geçen yılki kötü görünümü bu sezon hafızalardan silmek istiyoruz. Yeni bir yapılanmamız var ve çok iyi hazırlanıyoruz. Genç ve istekli bir takımız ve başımızda bizlere değer veren çok önemli bir hocamız var. Bu sezon hem camianın hem taraftarımızın hem de teknik heyetimizin yüzünü kara çıkarmadan Gaziantepspor'u eski günlerine döndüreceğiz" şeklinde konuştu.

Takımda moral ve motivasyonun en üst seviyede olduğunu da ifade eden Oğulcan, "3 hazırlık maçı yaptık ve üçünden de galip ayrıldık. Benimde üç maçta da golüm var. Umarım bu sezon her şey çok farklı olacak" dedi.

Oğulcan forvet oyuncuları arasında iyi bir rekabet olacağını da belirterek, "Forma aslanın ağzında. Kim iyi olacaksa takıma en iyi faydayı sağlayacaksa o kişi formayı giyecek. Zaten burada önemli olan Gaziantepspor'un başarısı. Biz de o başarı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu. - VİYANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement