Gaziemir'de Başkan Şenol'a Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'de Başkan Şenol'a Sevgi Seli

Gaziemir\'de Başkan Şenol\'a Sevgi Seli

Gaziemir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği kadınlar matinesine katılan kadın ve çocuklar Başkan Şenol’a yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

11.03.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği kadınlar matinesine katılan kadın ve çocuklar Başkan Şenol'a yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Şenol, "Gücünüzün farkına varın. Haklarınızı elinizden alarak sizi eve kapatmaya çalışanlara en güzel cevabı sandıkta verin" diye konuştu.

Gaziemir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen kadınlar matinesinde yaklaşık 2 bin kadın gönüllerince eğlendi. Gözde İşyapan'ın şarkıları, Ersin Show Süper Starz'ın danslarıyla renk kattığı etkinliğe kadın ve çocukların yanı Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, ilçe yöneticileri, kadın meclis üyesi adayları da katıldı. Belediye Başkanı ve CHP adayı Halil İbrahim Şenol'a ulaşmak isteyen kadın ve çocuklar adeta birbirleriyle yarıştı. Etkinliğe katılanlar, Başkan Şenol'la fotoğraf çektirmek ve tanışmak için yoğun çaba harcadı, uzun kuyruklar oluşturdu. Kadınların yoğun sevgi ve ilgi gösterdiği Şenol, sahneye çıkarak oynayanlara eşlik etti.

Kadınların güçlerinin farkına varmaları gerektiğine değinen ve "Siz kadınlar, ülkenin demiri, çimentosusunuz" diyen Başkan Şenol, kadınları haklarına sahip çıkmaya çağırdı. 30 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP'nin meclis üyesi aday listesinin üçte birinin kadın olduğuna değinen Şenol, "En az 8 kadın meclis üyemiz seçilecek sırada yer aldı. İzmir'de bu konuda örnek bir liste çıktı. Bana değilse bile kendinize, yani kadınlara oy vererek bu listeye sahip çıkın. 1934'te Atamızın sizlere verdiği hakları geri almaya çalışan, sizleri eve kapatmaya, çalıştırmamaya ve üç çocuk yapmaya zorlayan düzene karşı haklarınızı sonuna kadar koruyun. Onlara en güzel cevabı sandıkta verin" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'de Başkan Şenol'a Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement