Gaziemir'de Boccia Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'de Boccia Rüzgarı

Gaziemir\'de Boccia Rüzgarı

Gaziemir Belediyesi’nin İzmir’in kurtuluşunun 93. yıl dönümünde düzenlediği Boccia Turnuvası’nda, 5 takımla toplamda 50 sporcu kıyasıya bir mücadele verdi.

17.09.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir Belediyesi'nin İzmir'in kurtuluşunun 93. yıl dönümünde düzenlediği Boccia Turnuvası'nda, 5 takımla toplamda 50 sporcu kıyasıya bir mücadele verdi.

Gaziemir Belediyesi'nce İzmir'in kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen Boccia Turnuvası renkli görüntüler ve zorlu mücadelelere sahne oldu. Gaziemir Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda iki gün süren turnuvada, 5 farklı takımdan 50 sporcu kıyasıya mücadele vererek ter döktü. Turnuvada İzmir Büyükşehir, Gaziemir, Karşıyaka, Foça ve Menemen Belediyelerinin Boccia takımı sporcuları, BC1, BC2, BC3, BC4 ve BC5 olmak üzere 5 kategoride yarıştı. Kıyasıya mücadeleler sonucu, BC1 Kategorisinde Gaziemir Belediyesi sporcusu Fatih Alkan birinci, İzmir Büyükşehir Belediye sporcusu Mahmut Çoban ikinci, Karşıyaka Belediyesi sporcusu İbrahim Kılıç üçüncü oldu. BC2 kategorisinde ise İzmir Büyükşehir Belediye sporcuları Ufuk Çakır birinci, Mehmet Sarıkurt ikinci ve Ömer Şen üçüncü olarak bu kategorideki tüm dereceleri topladı. BC3 kategorisinde Foça Belediyesi'nden Veli Ortak birinci, İBB sporcuları Mustafa Çetin ikinci, Evren Mutlu üçüncü olarak şampiyonluk kürsüsünde yerlerini aldı.

Turnuvanın BC 4 kategorisine ise Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia takımı sporcuları damga vurdu. Zorlu mücadelelere sahne olan etapta Gaziemir Belediyesi sporcuları İsmail Ece birincilik, Murat Yıldırım ikincilik kazandı. Bu kategorinin üçüncüsü ise Karşıyaka Belediyesi'nden Cem Karapir oldu. BC 5 kategorisinde Foça Belediye sporcuları Anıl Selçuk birinci, Ayşe Gül Güney ikinci oldu. Karşıyaka Belediye sporcusu Moris Karmona bu kategoriyi üçüncülükle tamamladı. Turnuvada iki gün boyunca ter döken sporcular kupa ve madalyalarıyla başarılarını kutladı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, eğitime, sağlığa, spora büyük yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, "Bu turnuva ilk olmasına rağmen katılan sporcu sayısı ve siz sporcularımızın yüzlerindeki mutluluk nasıl büyük, doğru iş yaptığımızın göstergesi. Boccia sporuna gönül vermiş siz sporcularımızı gösterdiğiniz azim ve sergilediğiniz cesaretten ötürü kutluyorum. Sizlerin de katkısıyla bu turnuvayı daha da büyüterek her yıl yapacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'de Boccia Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement