Gaziemir'de Duygusal Meclis - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'de Duygusal Meclis

Gaziemir\'de Duygusal Meclis

Duygu dolu anların yaşandığı Gaziemir Belediye meclisinin son oturumunda bir ilk de yaşanarak tüm gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi.

08.03.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duygu dolu anların yaşandığı Gaziemir Belediye meclisinin son oturumunda bir ilk de yaşanarak tüm gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi. Meclis üyelerine hizmetleri için teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol: "Bu mecliste görev yapmak, halka hizmet büyük bir onurdur" dedi.

Gaziemir Belediyesi 2009-2014 dönemi son oturumu duygu dolu anların yaşanmasına sahne aldı. Son kez bir araya gelen meclis üyeleri bu kez duygu yüklü veda konuşmaları yaptı, karşılıklı iyi niyet dileklerinde bulundu. Meclis üyeliği görevini yürütürken yaşama gözlerini yuman meclis üyeleri de rahmet ve şükranla anıldı.

"KAVGASIZ, GÜRÜLTÜSÜZ BİR MECLİS GEÇİRDİK"

Meclisi yöneten Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, meclis üyelerine plaket sunarak teşekkür etti. Meclis üyesiyken hayatına kaybeden Nazif Uysal ve Hasan Toyun'un ailesine Başkan Şenol'un plaket verdiği sırada salondaki duygu yoğunluğu en yüksek seviyeye çıktı.

Birlikte görev yaptığı meclis üyelerine övgüler yağdıran Başkan Şenol şunları söyledi: "Bu mecliste hep birlikte Gaziemir'in gelişmesi adına önemli kararlara imza attık. Kavgasız, gürültüsüz bir meclis geçirdik. Burada duygusallık değil, mantık ön planda olduğu için kararların çoğunu oybirliğiyle aldık. Ne yaptıysak kentimizin gelişimi için yaptık. Meclis üyei olmak, bu kente hizmet etmek büyük bir onurdur. Bu onur herkese yeter." Öte yandan 2009-2014 döneminin son meclisindeki gündem maddelerinin tamamı oybirliğiyle kabul edildi. Bunun bir ilk olduğunun altını çizen Başkan Şenol, "Bu tutağı çerçeveletip yeni belediye hizmet binasına asacağım" dedi. Dönemin son meclisi meclis üyelerinin toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'de Duygusal Meclis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement