Gaziemir Gazigem'de Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Gaziemir Gazigem'de Yeni Dönem

Gaziemir Gazigem\'de Yeni Dönem

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un ‘hayalimdeki projeydi’ dediği ve kısa sürede büyümesi, sınavlarda yakalanan başarıyla adından söz ettiren GAZİGEM’in 15 Nisan’da başlayan yeni dönem kayıtları 30 Haziran’a kadar devam edecek.

13.05.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un 'hayalimdeki projeydi' dediği ve kısa sürede büyümesi, sınavlarda yakalanan başarıyla adından söz ettiren GAZİGEM'in 15 Nisan'da başlayan yeni dönem kayıtları 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla marka projeler üreten ve özellikle sağlık ile eğitimdeki hizmetleriyle adından söz ettiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un "hayalimdeki projeydi" dediği Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi'nde (GAZİGEM) yeni dönem kayıtları başladı.

Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan 3 bin öğrenciye 75 öğretmenle 4 ayrı merkezde dershane hizmeti veren GAZİGEM'in 15 Nisan'da başlayan yeni dönem kayıtları 30 Haziran'a kadar devam edecek. GAZİGEM'e kayıt yaptırmak isteyen Gaziemirli öğrenciler, 1 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi, öğrenci belgesi veya diploma fotokopisi gibi evrakları tamamladıktan sonra GAZİGEM şubelerinde kayıt işlemini yapabilecekler. 30 Haziran'da kayıtların sona ereceği GAZİGEM'de ilk ders zili Eylül ayında çalacak.

BAŞKAN ŞENOL: KAYIT İÇİN GEÇ KALMAYIN

"GAZİGEM benim hayalim olan bir projeydi. Bu kadar kısa zamanda, bu kadar hızlı gelişmesi ve öğrencilerimizin gösterdiği üstün başarı onur ve gurur verici" diyen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol sözlerini şöyle sürdürdü: "GAZİGEM'e talep çok fazla. Merkezimize kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz son günü beklemeden, bir an önce kayıtlarını yaptırsınlar." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir Gazigem'de Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement