Gaziemir Nevvar Salih İşgören'in Hasta Kapasitesi Artırıldı - Son Dakika
Yerel

Gaziemir Nevvar Salih İşgören'in Hasta Kapasitesi Artırıldı

Gaziemir Nevvar Salih İşgören\'in Hasta Kapasitesi Artırıldı

Hayırsever işadamı merhum Salih İşgören tarafından 2010 yılında başlatılıp, kurucusu olduğu Nevvar-Salih İşgören Vakfı tarafından 2013 yılında bitirilen ve hizmete açılan Gaziemir Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde ek protokolle iyileştirme yapılarak kapasitesi artırıldı.

18.07.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırsever işadamı merhum Salih İşgören tarafından 2010 yılında başlatılıp, kurucusu olduğu Nevvar-Salih İşgören Vakfı tarafından 2013 yılında bitirilen ve hizmete açılan Gaziemir Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde ek protokolle iyileştirme yapılarak kapasitesi artırıldı.

İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığında Vakıf yetkilileri ile İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bedia Türkyılmaz, İzmir Güney Bölgesi Genel Sekteri Prof. Dr. Behzat Özkan ve Hastane Yöneticisi Op. Dr. Tufan ÇOLAK arasında hastane ek poliklinik odaları ile sterilizasyon ve ameliyathanelerde iyileştirme çalışmaları için ek bir protokol yapıldı. İzmir Güney Bölgesi Genel Sekreterliğine bağlı olarak hizmet veren Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi bundan sonra tam kapasite ile Gaziemir ve çevre ilçe vatandaşlarına hizmet verecek.

Vakfın kurucusu merhum işadamı Salih İşgören'in sağlığında temelini attığı son eseri olan Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi; 10 bin metrekare kapalı, 7 bin 500 metrekare açık alana sahip, 50 yataklı, Türkiye'de yayınlanan son hastane yönetmeliklerine uygun ve en son teknolojik alt yapıyla donatılmış, acil servis, yataklı servis, doğumhane, morg, görüntüleme merkezi, laboratuarlar, poliklinikleri ve 350 araçlık otoparkı ile tamamı Vakıf tarafından yaptırılan ilk ve tek hastane olma özelliği taşıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir Nevvar Salih İşgören'in Hasta Kapasitesi Artırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement