Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği'ne Görkemli Açılış - Son Dakika
Yerel

Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği'ne Görkemli Açılış

Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği\'ne Görkemli Açılış

Bu yıl 17. kez düzenlenen Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ilk gününde sahne alan ÇİBB Pop Orkestrası, hareketli şarkılarıyla, türküleriyle alanı dolduran binlerce Gaziemirliyi coşturdu.

22.04.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 17. kez düzenlenen Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği'nin ilk gününde sahne alan ÇİBB Pop Orkestrası, hareketli şarkılarıyla, türküleriyle alanı dolduran binlerce Gaziemirliyi coşturdu. Konser öncesi sahne alan Gaziemir Belediyesi Modern Danslar Topluluğu Özgür Adımlar ekibi ise sergilediği danslarla seyirciye görsel şölen sundu.

Gaziemir'de düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği'nin açılışı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası'nın müzik şöleni, Gaziemir Belediyesi Modern Danslar Topluluğu Özgür Adımlar ekibinin görsel şovuyla başladı. İlk olarak sahneye çıkan Özgür Adımlar ekibi sambadan çaçaya, bachatadan rembetikoya sergiledikleri danslarla seyirciye görsel şölen sundu. Daha sonra sahneye çıkan İBB Pop Orkestrası kendine has tarzlarıyla yorumladıkları şarkı ve türkülerle seyirciye müzik ziyafeti yaşattı. Şenliğin ilk konserini veren grup hareketli parçaları ve sazların performanslarıyla alanı dolduran binlerce hayranına coşku dolu dakikalar yaşattı. Konserde grup vokalisti Esen Şeyda popüler ve hareketli şarkıları; Öznur Korkmaz'da sazıyla ülkenin her yöresinden türküler seslendirdi.

Konser sonunda Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a şenliği düzenlediği için teşekkür eden grubu vokalisti Esen Şeyda'ya, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Yalçın tarafından, semt evi kursiyerlerinin ürettiği 'Lale' ve çiçek hediye ederek teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği'ne Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement