Kahramanmaraş'ta Gaziler Bowling Turnuvasında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Gaziler Bowling Turnuvasında Buluştu

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi ile İl Jandarma Komutanlığı, Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, bowling turnuvası düzenledi.

17.09.2014 09:33  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazi ve İl Jandarma Komutanlığı personelinin yer aldığı turnuva çekişmeleri anlara sahne oldu.

Piazza AVM Crazy Game Bowling Salonunda gerçekleşen turnuvada gaziler labutları devirmeye çalışırken, aileleri de onları heyecanla izledi. Büyük heyecan yaşatmanın yanı sıra gazilerin de birbirleri arasındaki dayanışmayı güçlendiren turnuvada kazananlar sevindi ancak, kazanamayanlar da üzülmedi. Eğlenceli bir gün geçirdiklerini belirten gaziler, kendilerine bu imkanı sunan ve Gaziler Günü'nü unutmayan İl Jandarma Komutanlığı ile Kahramanmaraş Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ettiler.

Turnuva sonunda açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, “Geçen yıl ilkini yapmıştık. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle il jandarma komutanlığımız ve Piazza alış veriş merkezinin ortak çalışması sonucu, bu vatan için çeşitli uzuvlarını kaybetmiş arkadaşlarımızda eğlenme fırsatı bulduk. Bu tür etkinlikleri bizler aslında pek yapamıyoruz. Gazilerimiz çocuklar gibi eğleniyorlar. Bizler için farklı bir aktivite oldu. inşallah bundan sonrası da gelir. Bizler çok mutlu oluyoruz çünkü, bu yaşına kadar eline bowling topu almayan görmeyen arkadaşlarımız var. Bu tür etkinlikler sayesinde gazi arkadaşlarımızın sosyal hayatta insanlarla iç içe gelmesi açısından çok önemli bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına Alay Komutanımız Coşkun Doğan’a, Piazza Genel Müdürü Serbülent beyin şahısında tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah çeşitli aktivitelerle gazilerin hayata tutunması açısından yeni organizasyonlarda imza atacağız” dedi. 

Kahramanmaraş\'ta Gaziler Bowling Turnuvasında Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Gaziler Bowling Turnuvasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement