Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği Törenle Açıldı

Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği Törenle Açıldı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği, kalabalık bir törenle açıldı.

10.05.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği, kalabalık bir törenle açıldı. Alanya Belediyesi tarafından Tosmur Ek Hizmet Binası'nda, gaziler için tahsis edilen temsilcilik ofisi, 81 gazi ve Alanya protokolünün katımı ile resmi açılışını gerçekletirdi.

Açılış törenine Kaymakam Hasan Tanrıseven, Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Müftü Mustafa Topal, Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Yıldız, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurumlarının birim amirleri, gaziler ve gazi yakınları ile davetliler katıldı.

Gaziler Derneği Alanya Şube Başkanı Abdullah Yılmaz'ın açılış konuşmasının ardından, ebediyete intikal eden şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

TÜM HİZMETLERİMİZDE GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI ÖNCELİĞİMİZDİR

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına törene katılan Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, "Belediye olarak verdiğimiz tüm hizmetlerde gazi ve şehit yakınlarına her zaman öncelik veriyoruz." dedi.

Gaziliğin bir onur olduğunu hatırlatan Kula, konuşmasını "Bu onuru gazilerimize her zaman ve her yerde hissettirmek; sağlık ve mutlulukları ile ilgilenmek bizim en büyük vazifemiz. Alanya Belediyesi olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği'ne Tosmur Ek Hizmet Binamızda yer verdik. Gazilerimiz faaliyetlerini, tahsis ettiğimiz bu yerde sürdürecek. Onların daha iyi konumda bulunmaları ve hak ettikleri değeri görmeleri adına Alanya Belediyesi olarak üzerimize ne düştü ise yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Alanya'da 55 Kıbrıs, 10 İç Güvenlik, 8 Kore, 8 Polis gazisi olmak üzere toplam 81 gazinin yaşadığını belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Şube Başkanı Abdullah Yılmaz, "Bize bu yeri tahsis ederek biraraya gelmemizi sağlayan, kaynaşmamıza destek olan Alanya Belediyesi'ne ve emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement