Gaziler Derneği'nden Başkan Çalışkan'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Gaziler Derneği'nden Başkan Çalışkan'a Plaket

Gaziler Derneği\'nden Başkan Çalışkan\'a Plaket

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi tarafından Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür plaketi verildi.

16.11.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi tarafından Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a teşekkür plaketi verildi.

Belediye Başkanı Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına bu uğurda şehit olmayı göze alan, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldıkları gazilerin, milletin gönlünde sonsuza kadar özel bir yere sahip olacağını söyledi. Bu topraklar üzerinde vatandaşların hür ve bağımsız yaşaması için canlarını ortaya koyan şehit aileleri ve gazilerin bir kenara bırakılmasının mümkün olmadığını belirten Çalışkan, "Vatan için canını vermiş şehitlerimiz ve kanlarını dökmüş her gaziye minnet borçluyuz. Vatanseverlikleri ile her biri ayrı kahramanlık timsali olan gazilerimize layık oldukları saygıyı göstermek hepimizin toplumsal ve insani görevidir" diye konuştu.

Gaziler Derneği Behiç Baş'da, maddi ve manevi olarak her zaman kendilerine destek veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a teşekkür ederek, dernek adına plaket sundu ve bir de rozet taktı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler Derneği'nden Başkan Çalışkan'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement