Gaziler'e Kültür Evi Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Gaziler'e Kültür Evi Müjdesi

Gaziler\'e Kültür Evi Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve belediye meclis üyeleriyle Gaziler Mahallesi’ni ziyaret etti.

30.03.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve belediye meclis üyeleriyle Gaziler Mahallesi'ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gaziler Mahallesi'ni ziyaretinde vatandaşlarla sohbet ederek, hizmetle ilgili isteklerini dinledi. Ziyarette belediyenin mobil ekibinin çalışmalarını da inceleyen Başkan Tütüncü, mobil belediyecilikle hizmetleri vatandaşın ayağına götürdüklerini söyledi.

Gaziler Mahalle Muhtarı Yıldıray Bakay'ın evinde bölge halkıyla bir araya gelen Başkan Tütüncü, Gaziler'i, Kepez'in, mahallesi olmadan önce de hizmetten mağdur etmediklerini belirterek, "Geçtiğimiz dönem Gaziler'de 33 bin metre sathi asfalt, park ve muhtar evi çalışmalarını yaptık. Geçtiğimiz aylarda Gaziler'i, şehir merkezine bağlayan 2,5 kilometre uzunluğundaki yolu sıcak asfaltla kapladık" dedi.

Gaziler Mahallesi'ne, kültür evi müjdesini veren Başkan Tütüncü, "Mahallemize, sosyal ve kültürel etkinliklerini yapabilecekleri şık ve güzel kültür evi inşa edeceğiz. 2016'da yapımını başlatacağımız kültür evinde, bir aile hekiminin de görev yapabileceği birim de olacak" açıklamasını yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler'e Kültür Evi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement