Gaziler Günü - Son Dakika
Yerel

Gaziler Günü

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.09.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yağcı, mesajında, milletin inancı ve manevi değerleri bünyesinde vatan aşkı olduğu müddetçe şehitlik ve gazilik onurunun bulunduğunu belirtti.

Milli ve manevi benliğin içerisinde olan duyguların, Türk ulusu ve  bireyleri için vazgeçilmez bir anlam ifade ettiğini vurgulayan Yağcı, mesajında şunları kaydetti:

"Türk milleti bunun en güzel örneğini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yaşamıştır. Türk milleti, vatanını canından aziz bilmiş ve büyük bir onurla "Ya İstiklal ya Ölüm" demiştir. Eğer bizler bugün, bu cennet vatanda huzurlu ve rahat isek, bu günlerimizi destanlar yazan, şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Vatanını ve insanlık onurunu canından aziz bilerek şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiş olan askerimiz, polisimiz, öğretmenlerimiz ve bu uğurda can veren vatandaşlarımız, milletimizin haklı gurur kaynağı olmuştur. Bununla birlikte şunu da ifade etmek gerekir ki bu güzel vatanımız üzerinde kirli emeller besleyen ve düşmanlıklarını sergileyen şer odakları bugün de iş başındadır. İşte bu şer odakları ve terör örgütlerine karşı bugün de vatanımızı koruyan şehit ve gazilerimizi unutmayacağız."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement