Gazinoda Tartıştığı Konsomartrisi Tabanca ile Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Gazinoda Tartıştığı Konsomartrisi Tabanca ile Öldürdü

Gazinoda Tartıştığı Konsomartrisi Tabanca ile Öldürdü

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde 43 yaşındaki Güray U., masada birlikte oturduğu konsomatris 32 yaşındaki Sonay Demir'i tabancayla başından vurdu.

11.11.2015 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde 43 yaşındaki Güray U., masada birlikte oturduğu konsomatris 32 yaşındaki Sonay Demir'i tabancayla başından vurdu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sonay Demir yaşamını yitirdi. Kaçan Güray U., jandarma tarafından yakalandı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Orhangazi- İznik karayolunun Keramet Mahallesi yakınlarında bulunan gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre Yalova'da oturan ve bir süre önce eşinden ayrılan Güray U., Şaban M. adlı arkadaşı ile gazinoya gelip aşık olduğunu söylediği, konsomatris olarak çalışan Sonay Demir ile sohbet etmeye başladı. Taraflar arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkınca, alkolün de etkisiyle belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartan Güray U., gazinoda konsomatris olarak çalıştırıldığı bildirilen Sonay Demir'in başına ateş etti. Ağır yaralanan Demir olduğu yere yığılırken, başından çıkan kurşun ise aynı masada oturan Güray U.'nun arkadaşı Şaban M.'nin kulağını sıyırıp duvara saplandı.

Gazinoda görevli kişiler tarafından dövülen Güray U., buradan kaçtı. Güray U., bir süre sonra jandarma tarafından saklandığı zeytinlikte yakalandı.

Çağrılan ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sonay Demir ise Bursa'da Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan kadın doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Cinayetle ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazinoda Tartıştığı Konsomartrisi Tabanca ile Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Orhangazili: İyi. Olmus su testisi su yolunda kirilirmis o eglence mekaninda daha cok hayatlar biticek zaten boylesine acimak insanlik sucudur bence 0 0 Yanıtla

Advertisement