Gaziosmanpaşa'da Nefes Kesen Uyuşturucu Baskınları Kamerada - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Nefes Kesen Uyuşturucu Baskınları Kamerada

Gaziosmanpaşa\'da Nefes Kesen Uyuşturucu Baskınları Kamerada

* Gaziosmanpaşa'da çok sayıda adrese uyuşturucu baskını yapıldı.

03.12.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Gaziosmanpaşa'da çok sayıda adrese uyuşturucu baskını yapıldı.

Film sahnelerini aratmayan operasyon anlarında kameralar da kayıttaydı.

Operasyon sırasında kaçan bir kişi polis tarafından böyle yakalandı.

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip, Gaziosmanpaşa'da çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Baskınlarda bazı evlerde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunun startı Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden verildi. Buradan harekete ekipler ilçe genelinde birçok adrese baskın düzenledi.

DEDEKTÖR KÖPEKLER...

Polis ekipleri şüpheli gördükleri kişiler ve araçlar ile baskın yapılan adreslerde didik didik arama yaptı. Aramalar sırasında Narkotik dedektör köpekleri 'Maya' ve 'Fırtına' da kullanıldı. Baskınlar sonrası bazı evlerde uyuşturucu madde ele geçirildi.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA BAŞLADI

Operasyon sırasında bir kişi polisleri görünce evinin bahçe duvarından atlayarak kaçmaya başladı. Kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı, gözaltına alındı. Şüphelinin yakalanması ve film sahnelerini aratmayan operasyon anlarında kameralar da kayıttaydı.

KARTAL'DA DA OPERASYON

İstanbul'un bir diğer ilçesi Kartal'da uyuşturucu operasyonu vardı. Bir eve yapılan operasyonda 50 kilogram esrar ot esrar ve 350 gram toz esrar ele geçrildi. Baskın sonrası Türkmenistan uyruklu G.K. isimli kadın ile A.A. ve C.A. gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Nefes Kesen Uyuşturucu Baskınları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement