Gaziosmanpaşa'da Patlama: 1'i Ağır 11 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Patlama: 1'i Ağır 11 Yaralı

Gaziosmanpaşa\'da Patlama: 1\'i Ağır 11 Yaralı

Gaziosmanpaşa Küçükköy’de bir parke deposunda meydana gelen patlamada 1’i ağır 11 kişi yaralandı.

27.08.2015 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de bir parke deposunda meydana gelen patlamada 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Terör saldırısı ihtimaline karşılık bomba uzman ekipleri de bölgeden inceleme yaptı.

Olay saat 17.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Küçükköy yolu caddesi 53. Sokak'ta 5 katlı bir binanın giriş katında bulunan parke deposunda meydana geldi.

Yaşanan şiddetli patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada, ilk belirlemelere göre 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ve olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, patlamanın bomba kaynaklı olma ihtimaline karşılık olay yerine bomba uzman ekipleri de sevk edildi.

BOMBA UZMAN EKİPLERİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Patlama nedenine ilişkin bomba uzman ekipleri de incelemelerde bulunurken, patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan 3 araçta ciddi hasar meydana geldi. Binanın girişinde bulunan iki duvarında yıkıldığı patlamada, depodaki parkelerinde sokağa saçıldığı görüldü. Çevredeki iş yerlerinde de hasarlara yol açan patlamanın ardından olay yerine gelen Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz de incelemelerde bulundu.

"GAZ SIKIŞMASINDAN ŞÜPHELENİLİYOR, 11 YARALI VAR"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaymakam Karadeniz, patlamanın büyük ihtimalle gaz sıkışmasından kaynaklandığını bildirdi.

Patlamanın nedeninin araştırıldığını ancak gaz sıkışmasından şüphelenildiğini bildiren Kaymakam Karadeniz, 1'i ağır 11 kişinin yaralandığını açıkladı.

"Saldırının terör saldırısı olma ihtimali var mı?" şeklindeki bir soruya ise Kaymakam Yaşar Karadeniz, "Öyle bir belirti yok" dedi.

"MERDİVENLER ÇÖKMÜŞTÜ"

Patlamanın ardından çevre hastanelere kaldırılan bir yaralı " Patlamanın olduğu binanın en üst katındaydım. Patlama ile aşağı indim. 2. kattan itibaren merdivenler çökmüştü. Sonra bir şekilde aşağı indim. Çok duman vardı dumandan etkilendim" dedi.

Hastanede tedavi altına alınan ve kollarında yanıklar olduğu görülen Ersoy Kolay ise patlamanın meydana geldiği dükkanda olduğunu bildirdi.

Bir arkadaşının yanına uğradığını aktaran Kolay, "Patlamanın ardından kendim koşarak hastaneye geldim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Patlama: 1'i Ağır 11 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement