Gaziosmanpaşa'da Şüpheli Paket - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Şüpheli Paket

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şüpheli paket fünyeyle patlatılma görüntüsü Gaziosmanpaşa'da şüpheli paket Gaziosmanpaşa'da otobüs durağına bırakılan ve içinden piknik tüpü çıkan şüpheli paket, fünyeyle patlatıldı.

04.02.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şüpheli paket fünyeyle patlatılma görüntüsü Gaziosmanpaşa'da şüpheli paket

Gaziosmanpaşa'da otobüs durağına bırakılan ve içinden piknik tüpü çıkan şüpheli paket, fünyeyle patlatıldı. Karayolları Mahallesi Hekimsuyu Caddesi'ndeki otobüs durağına gelen silahlı ve yüzleri maskeli 2 kişi bir kağıt çanta bırakarak kaçtı.

Cadde üstündeki üstgeçidin altındaki durakta çantayı gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Durağın yanında bekleyen simitçi ise arabasını bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Diğer taraftan kaçan şahısları yakalamak için polis helikopteri havadan destek verdi.Ekipler caddeye emniyet şeridi çekerek çift yönlü trafiğe kapatıp vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.Daha sonra özel kıyafetli bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan çantadan piknik tüpü çıktı. Piknik tüpü de fünye ile patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan paket nedeniyle durakta ve simit arabasında büyük hasar oluşturdu. Patlama yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil çalışması yaptı. Çelik yelek giyen polis ekipleri şüphelileri bulmak için çevrede çalışmalara devam ediyor.

Trafik daha sonra kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Gaziosmanpaşa\'da Şüpheli Paket
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Şüpheli Paket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement