Gaziosmanpaşa'da Yan Yatan 5 Katlı Bina Yıkılmaya Başlandı - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Yan Yatan 5 Katlı Bina Yıkılmaya Başlandı

Gaziosmanpaşa\'da Yan Yatan 5 Katlı Bina Yıkılmaya Başlandı

Height: 1.8em;">aziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, 1175 Sokak'ta bulunan 5 katlı bir bina, dün gece saat 03.00 sıralarında Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro tünel çalışmaları esnasında yan yattı.

13.06.2015 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Height: 1.8em;">aziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, 1175 Sokak'ta bulunan 5 katlı bir bina, dün gece saat 03.00 sıralarında Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro tünel çalışmaları esnasında yan yattı. Apartman ve çevresindeki binaların tahliye edilmesinden sonra, gün içerisinde olay yerine gelen teknik ekipler binada incelemelerde bulunup, zemin etütü çalışması yaptı.

GÜN BOYU BİNA VE ÇEVRESİNE KİMSE YAKLAŞTIRILMADI

Sabah saatlerinde olay yerine gelen Çevik Kuvvet ve zabıta ekipleri, gün boyunca yan yatan binanın bulunduğu sokağa kimseyi yaklaştırmadı. Sokak ve çevresi demir bariyerler ile kapatıldı. Akşam saatlerinde çevredeki binalarda yaşayan vatandaşların evlerindeki önemli eşyalarını almasına izin verildi.

BİNA ÖZEL BİR FİRMA TARAFINDAN YIKILMAYA BAŞLANDI

Her çeşit yapının yıkılması ve enkazının taşınması hizmeti veren profesyonel bir yıkım ekibi, binada gerekli tedbirleri aldıktan sonra saat 21.30 sıralarında yıkım çalışmasına başladı. Yan yatan bina, Yüksek Erişimli Yıkım Makinesi tarafından parçalar halinde yıkılmaya başlandı. Bir su tankeri de sürekli olarak binaya su sıkarak çevrede toz oluşmasını engelledi.

MERAKLI VATANDAŞLAR YIKIMI İZLEDİ

Bu sırada, güvenlik amaçlı yerleştirilen demir bariyerler arkasında toplanan birçok vatandaş, meraklı gözlerle yıkım çalışmalarını izledi. Çalışmaların gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Yan Yatan 5 Katlı Bina Yıkılmaya Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement